Wasmachines

Nieuwe wasmachines zijn over het algemeen voorzien van een speciaal eco-programma. Wederom goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Probeer daarnaast ook op een zo hoog mogelijke stand te centrifugeren. Je wasgoed hoeft dan minder lang in de droger. Bij Roelof Kats en zoon in Tiendeveen vind je een groot aantal wasmachines met een hoog toerental van 1600 toeren in het assortiment.

 

Droogresultaat

Het liefst heeft iedere gebruiker dat zijn wasgoed niet alleen schoon uit de machine komt, maar ook graag nog eens zo droog mogelijk. Hoe hoger het toerental waarop de wasmachine centrifugeert des te droger de was. Bij Roelof Kats en zoon in Tiendeveen heb je verschillende keuzes uit machines met een centrifuge van 1200, 1300, 1400 en 1600 toeren. Als je verschillende stoffen wast dan is het verstandig te kiezen voor een machine waarbij je zelf het toerental kunt regelen. Spijkerbroeken kunnen over het algemaan wel een toerental van 1600 hebben, maar dat is voor zijde weer te hoog is. Een materiaal zoals wol mag helemaal niet gecentrifugeerd worden. Zowel het droogresultaat alsook het energieverbruik en het wasresultaat worden aangegeven in het energielabvel door de letters A t/m G.

 

Hoeveel kilo was kan er in de machine?

Wasmachines zijn verkrijgbaar met een inhoudscapaciteit tussen de 4,5 en wel 12kg. Welke jij kiest hangt natuurlijk af van je gezinssamenstelling, de hoeveelheid was die je dagelijks wassen moet en de hoeveelheid wasbeurten die je in een week draait. Ben je met zijn tweeen dan geldt dat een trommel van 6 kilo in de regel genoeg is. De beladingcapaciteit van de meeste machines is dan ook vaak 5,6 of 7 kilo. Mocht je toch meer capaciteit willen, dan hebben wij ook wasmachines met een beladingscapaciteit van 11 a 12 kg in ons assortiment. Je zou het misschien niet verwachten maar deze wasautomaten zijn ook nog eens ontzettend zuinig en zijn voorzien van energielabel A+++. Bijkomend voordeel is dat je met een wasmachine met een grote laadcapaciteit een hoop tijd bespaart.

Tip: druk je wastrommel nooit helemaal vol bij elke wasbeurt. Het wasmiddel kan er dan moeilijk tussendoor komen, je was komt ook nog eens enorm gekreukt uit de machine en de wasbeurt duurt vaak langer.

 

Wasprogramma’s

Als je bij Roelof Kats en zoon in Tiendeveen de winkel eens binnen stapt let dan eens op bij het kiezen van een wasmachine  op de verscheidenheid aan wasprogramma’s. Tegenwoordig zijn er al wasautomaten met bijvoorbeeld een kort opfrisprogramma (denk aan rokerige kleding of kleding die eenmaal gedragen is). Ook zijn er al machines die de mogelijkheid kennen van een handwasprogramma, een wolprogramma of een stoomprogramma.

Energielabel wasmachine's
Smart kijken of online kopen?
Inbouwapparatuur in Tiendeveen.

 

Voor witgoed reparatie of een monteur in Aalden, Alteveer, Anholt, Balinge, Bruntinge, Dalerpeel, Drijber, De Krim, De Wijk, Echten, Elim, Fluitenberg, Fort, Garminge, Gees, Geesbrug, Gijsselte, Hollandscheveld, Hoogeveen, Kerkenveld, Koekange, Koekangerveld, Linde, Mantinge, Meppen, Nieuw Balinge, Nieuwe Krim, Nieuw Moscou, Nieuweroord, Noordscheschut, Oosterhesselen, Pesse, Ruinen, Schuinesloot, Slagharen, Spier, Steenbergen, Stuifzand, Ten Arlo, Tiendeveen, Veeningen, Wachtum, Westerbork, Wezup, Wijster, Witteveen, Zuidwolde, Zwartschaap, Zweeloo, Zwinderen bent u bij Roelof Kats en Zoon aan het juiste adres.