Witgoed reparatie en verkoop, dat is ons vak!

 

Witgoed reparatie verrichtten we maar wat graag bij Electronica Gigant Roelof Kats en Zoon in Tiendeveen. Onze witgoed monteurs staan te poppelen om uw apparaat weer weer aan de gang te krijgen of kleine problemen te verhelpen. Door de toename van het aantal klanten die wekelijks in onze winkel komen hebben we een grondige verandering in de zaak ondergaan zodat winkelen bij ons een gemak is. De wasmachines, de wasdrogers, en de vaatwassers staan nu beneden in het midden van de winkel.

Door de interne verschuiving hebben we de inbouwapparaten naar beneden gehaald in de winkel en hebben we diverse opstellingen omgezet. Hiermee zijn de koelkasten, koelvriescombinaties, magnetrons, ovens, afzuigapparaten, vaatwassers allemaal elders ondergebracht in de winkel aan de Molenweg 10. Er staan nu allemaal inbouwapparaten ingebouwd in diverse keukenopstellingen, zodat u kunt zien hoe het in het geheel eruit gaat zien in uw keuken. Zo zijn o.a. inbouwapparaten van AEG, Miele, Electrolux en Zanussi bij ons verkrijgbaar maar kunnen we ook andere merken voor u zoeken die u liever heeft. Ook de inbouw kan verzorgd worden door een monteur van Roelof Kats en Zoon dus vraag erna in onze winkel!

 

Audio monteur voor Hoogeveen e.o.
Keuken inbouw service bij Roelof Kats
Witgoed reparatie Hoogeveen

 

Voor witgoed reparatie of een monteur in Aalden, Alteveer, Anholt, Balinge, Bruntinge, Dalerpeel, Drijber, De Krim, De Wijk, Echten, Elim, Fluitenberg, Fort, Garminge, Gees, Geesbrug, Gijsselte, Hollandscheveld, Hoogeveen, Kerkenveld, Koekange, Koekangerveld, Linde, Mantinge, Meppen, Nieuw Balinge, Nieuwe Krim, Nieuw Moscou, Nieuweroord, Noordscheschut, Oosterhesselen, Pesse, Ruinen, Schuinesloot, Slagharen, Spier, Steenbergen, Stuifzand, Ten Arlo, Tiendeveen, Veeningen, Wachtum, Westerbork, Wezup, Wijster, Witteveen, Zuidwolde, Zwartschaap, Zweeloo, Zwinderen bent u bij Roelof Kats en Zoon aan het juiste adres.