Witgoed reparatie in Hoogeveen nodig?

 

Witgoed reparatie nodig in Hoogeveen? Bel Electronica Gigant Roelof Kats en zoon in Tiendeveen en Assen. Roelof Kats en zoon is al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd in het repareren en verkopen van alle merken huishoudelijke apparaten, zowel voor vrijstaande als inbouwapparatuur. Hoogeveen en omgeving kent het adres als geen ander al meer dan 50 jaar. Voor reparatie van uw apparatuur staat de eigen technische dienst van Roelof Kats en zoon bekend als een goed en betrouwbaar adres. Electronica Gigant Roelof Kats en zoon is in Drenthe zeker geen onbekende en heeft een oplossing voor ieder probleem.

Wij proberen allereerst uw apparaat thuis te repareren zodat we niets hoeven af te sluiten. Ook onnodig transport van uw apparaat is in eerste instantie overbodig. Wanneer onze monteur constateert dat het niet ter plekke opgelost kan worden dan zullen we uw apparaat meenemen naar onzetechnische dienst in Tiendeveen.Onze deskundige monteurs zullen uw apparaat weer snel en vakkundig proberen te maken. Wanneer u wilt en indien voorradig kunt u tijdelijk een 2e hands leenapparaat krijgen totdat u uw eigen apparaat weer thuis krijgt. Bij ons maakt het niet uit of u het apparaat bij ons heeft gekocht of niet. Wij onderscheiden ons door specialistische reparatie, welke alleen mogelijk is door de uitstekende vakkennis van onze monteurs.

 

Veel gelukkige klanten uit Hoogeveen weten dat je de onderstaande service krijgt bij Roelof Kats en zoon in Tiendeveen.

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede service.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De technische dienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, reparatie verrichtten aan de meest gangbare merken. Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet voor om, om ook uw apparaat van een onbekend merk of niet bij ons gekocht te maken.

Reparatie van witgoed in Kerkenveld
Reparatie van witgoed in Nieuw Balinge
Reparatie van witgoed in Westerbork