Witgoed monteur voor Nieuw Balinge?

 

Uit Nieuw Balinge je witgoed reparatie bij Roelof Kats en zoon in Tiendeveen laten verrichtten dat spreekt voor zich, immers het bedrijf ligt er om de hoek en daar hebben ze verstand van alle mankementen aan uw witgoed-apparatuur. Vaak komen mankementen ongelegen en is het bovendien ook nog eens zeer vervelend. De monteurs van Roelof Kats en zoon die hun vak verstaan zijn er voor een snelle oplossing om uw apparaat indien mogelijk bij u thuis te repareren. Los koppelen van uw apparaat hoeft hierdoor niet en onnodig vervoer van uw witgoed apparaat is niet nodig. Indien het mankement niet ter plaatse door onze monteur opgelost kan worden zoeken we in overleg met u naar een oplossing.  Als een apparaat niet ter plekke gereed kan nemen wij hem mee naar onze technische dienst. Roelof Kats en zoon zorgt ervoor dat u uw witgoed weer snel in gebruik kunt nemen. Indien voorradig, krijgt u tijdelijk een 2e hands leenapparaat, indien voorradig, zodat u verder geen hinder ondervindt door het defecte apparaat.

 

Veel van onze klanten uit o.a. Nieuw Balinge weten al dat je de onderstaande service krijgt in Tiendeveen.

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede service.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De technische dienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, reparatie verrichtten aan de meest gangbare merken.
Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet voor om, om ook uw apparaat van een onbekend merk of niet bij ons gekocht te maken.

Reparatie van witgoed in Westerbork
Reparatie van witgoed in Witteveen
Reparatie van witgoed in Zwinderen