Witgoed monteur voor Echten.

 

Witgoed-apparaat stuk en u woont in het mooie Echten, Electronica Gigant Roelof Kats en zoon in Tiendeveen helpt u graag. Meestal komt een mankement vaak ongelegen en is het ook nog eens zeer vervelend. De monteurs van Roelof Kats en zoon, verstaan hun vak en zijn er voor een snelle oplossing om uw apparaat zoveel en indien mogelijk bij u thuis te repareren. Los koppelen van uw witgoed apparaat hoeft in eerste instantie niet en hierdoor is onnodig vervoer van uw witgoed is niet noodzakelijk.

Mocht het mankement ter plaatse niet door onze monteur opgelost kunnen worden dan zoeken we in overleg met u naar een oplossing. Roelof Kats en zoon wil er voor zorgen dat u uw witgoed apparaat weer snel in gebruik kunt nemen. Als een apparaat mee moet naar de technische dienst, kunt u tijdelijk en indien voorradig, een 2e hands leenapparaat krijgen. Zo ondervindt u verder geen hinder van uw defect apparaat, zonder zitten is al vervelend genoeg.

 

Veel van onze klanten weten dat je de onderstaande service krijgt in Tiendeveen.

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede service.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De technische dienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, reparatie verrichtten aan de meest gangbare merken. Maar ook voor een onbekend merk zullen onze deskundige reparateurs alles doen om hem voor u te maken.

Reparatie van witgoed in Elim
Reparatie van witgoed in Geesbrug
Reparatie van witgoed in Hollandscheveld