Witgoed monteur nodig in Geesbrug?

 

Uw witgoed apparaat stuk en u woont in Geesbrug? Dan bent u in Tiendeveen bij Roelof Kats en zoon aan het juiste adres. Voor al uw mankementen aan uw witgoed-apparatuur zoeken we naar de beste oplossing. Vaak komen mankementen op een ongelegen moment en is het nog eens bijzonder vervelend. Een vakkundige monteur van Electronica Gigant Roelof Kats en zoon die zijn vak verstaat is er voor een snelle reparatie aan uw apparaat, en zal indien mogelijk altijd eerst proberen het apparaat bij u thuis te repareren. Dit heeft als voordeel dat los koppelen van uw witgoed apparaat niet hoeft waardoor onnodig transport van uw witgoed niet nodig is.

Als een mankement aan uw apparaat niet ter plaatse door onze monteur opgelost kan worden zoeken we allereerst in overleg met u naar een oplossing. Mochten we een apparaat mee moeten nemen voor reparatie naar onze technische dienst in Tiendeveen dan kijken we of we zolang voor u tijdelijk een 2e hands apparaat hebben zodat u niet voor onnodige verrassingen komt. De reparatiedienst van Roelof Kats en zoon zorgt ervoor dat u uw witgoed apparaat weer snel in gebruik kunt nemen.

 

Veel van onze klanten uit o.a. Geesbrug weten al dat je de onderstaande service krijgt in Tiendeveen.

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede service.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De technische dienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, reparatie verrichtten aan de meest gangbare merken. Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet voor om, om ook uw apparaat van een onbekend merk of niet bij ons gekocht te maken.

Reparatie van witgoed in Hollandscheveld
Reparatie van witgoed in Hoogeveen
Reparatie van witgoed in Kerkenveld