Witgoed monteur in Elim nodig?

 

Witgoed monteur in Elim nodig? Dat is al vervelend genoeg voor u. Electronica Gigant Roelof Kats en zoon is er daarom voor al uw uw witgoed-apparatuur en de daarbij veel voorkomende mankementen. Een stuk witgoed apparaat komt vaak ongelegen en is ook nog eens zeer vervelend. Een vakkundige monteur van Roelof Kats en zoon zal uw apparaat, indien mogelijk al bij u thuis proberen te repareren. Dit scheelt weer zodat het los koppelen van uw witgoed apparaat niet nodig is en transport van uw witgoed apparaat overbodig is.

Als uw defecte apparaat niet ter plaatse gemaakt kan worden door onze monteur zoeken we altijd in overleg met u naar een oplossing. Als uw apparaat voor montage naar de technische dienst van Roelof Kats en zoon moet zorgen we dat u tijdelijk een 2e hands leenapparaat krijgt, indien deze voorradig is, zodat u verder geen hinder ondervindt van uw defect apparaat.

 

Veel van onze klanten uit Elim weten dat je de onderstaande service krijgt in Tiendeveen.

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede service.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De technische dienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, reparatie verrichtten aan de meest gangbare merken. Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet voor om, om ook uw apparaat van een onbekend merk of niet bij ons gekocht te maken.

Reparatie van witgoed in Geesbrug
Reparatie van witgoed in Hollandscheveld
Reparatie van witgoed in Hoogeveen