Witgoed monteur voor Kerkenveld.

 

Wie uit Kerkenveld komt en een mankement heeft aan zijn witgoed-apparaat is dat zeer vervelend, maar komt het ook vaak ongelegen. Roelof Kats en zoon in Tiendeveen is er om het mankementen aan uw witgoed-apparatuur goed, snel en deskundig op te lossen. Iedere monteur van Roelof Kats en zoon, verstaat zijn vak en doet er alles aan om uw apparaat indien mogelijk bij u thuis al te repareren. Uw apparaat hoeft hierdoor niet van zijn plek en onnodig vervoer van uw witgoed apparaat wordt voorkomen. Als uw apparaat niet ter plaatse door onze monteur klaar kan zoeken we altijd in overleg met u naar een oplossing.

 

Roelof Kats en zoon heeft al jarenlang een technische dienst waar u uw witgoed maar ook bruingoed apparaten kunt laten maken. Indien voorradig, krijgt u tijdelijk een 2e hands leenapparaat zodat u verder geen hinder ondervindt van uw defect apparaat want wij weten hoe vervelend het is om zonder te moeten zitten. Ook aan de mensen uit het tweelingdorp Alteveer en Kerkenveld wil Roelof Kats en zoon laten weten dat je nog altijd kwaliteit, goede en snelle service krijgt uit Tiendeveen.

 

Veel van onze klanten o.a. uit Kerkenveld weten al dat je de onderstaande service krijgt in Tiendeveen.

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede service.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De reparatiedienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, reparatie verrichtten aan de meest gangbare merken. Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet voor om, om ook uw apparaat van een onbekend merk of niet bij ons gekocht te maken.

Reparatie van witgoed in Nieuw Balinge
Reparatie van witgoed in Westerbork
Reparatie van witgoed in Witteveen