Witgoed monteur voor Alteveer?

 

Een witgoed apparaat stuk in Alteveer? Dat is erg vervelend en het vaak komt ook nog eens ongelegen. Voor reparatie aan uw witgoed apparaat, installatie en montage ga je naar Electronica Gigant Roelof Kats en zoon in Tiendeveen. Je krijgt er goed, snel en deskundig advies, want iedere monteur van Roelof Kats en zoon verstaat zijn vak. Zij doen er alles aan om uw apparaat indien mogelijk al bij u thuis te repareren. Hierdoor hoeft uw apparaat niet te worden losgekoppeld en wordt onnodig vervoer van uw witgoed apparaat voorkomen.

Als onze monteur het apparaat niet ter plaatse klaar kan krijgen zoeken we altijd in overleg met u naar een oplossing. Al sinds jaar en dag heeft Roelof Kats en zoon een technische dienst waar al veel witgoed maar ook bruingoed apparaten zijn gemaakt. Als een apparaat mee moet naar de technische dienst, kunt u tijdelijk een 2e hands leenapparaat krijgen, indien die voorradig is. Zo ondervindt u verder geen hinder van uw defect apparaat,  wij weten hoe vervelend het is om zonder te zitten. Inwoners uit het tweelingdorp Alteveer en Kerkenveld zullen bij Roelof Kats en zoon een goede en betrouwbare service vinden waar kwaliteit, goede en snelle service voorop staat.

 

Veel van onze klanten uit Alteveer weten al dat je de onderstaande service krijgt in Tiendeveen.

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede service.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De witgoed reparatiedienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, reparatie verrichtten aan de meest gangbare merken. Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet ook voor om, om een onbekend apparaat te maken.

Reparatie van witgoed in Echten
Reparatie van witgoed in Elim
Reparatie van witgoed in Geesbrug