Witgoed monteur in Hollandscheveld nodig?

 

Je witgoed apparaat stopt ermee en je woont in Hollandscheveld. Hoe vervelend is het als je een mankement hebt aan een huishoudelijk apparaat. Vaak is het ook nog eens op een moment dat je het helemaal niet kunt gebruiken. Wat is er dan mooier als je Roelof Kats en zoon in Tiendeveen hebt voor al je defecte apparatuur. Al meer dan vijftig jaar beschikt Electronica Gigant Roelof Kats en zoon in Tiendeveen over een eigen technische dienst. In de loop der jaren is daar al heel wat afgesleuteld aan verschillende huishoudelijke apparaten. De meest gangbare maar ook onbekende merken hebben onze monteurs wel in de handen gehad. 

De monteurs van Roelof Kats en zoon proberen in eerste instantie allereerst het apparaat bij thuis te maken. Mocht dit niet lukken dan nemen wij uw apparaat mee naar de technische dienst, en kunt u tijdelijk een 2e hands leenapparaat krijgen, indien die voorradig is. Zo ondervindt u verder geen hinder van uw defect apparaat, want wij weten hoe vervelend het is om zonder te moeten zitten.

 

Mensen uit Hollandscheveld kunnen in Tiendeveen rekenen op de volgende service:

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede service.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De reparatiedienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, reparatie verrichtten aan de meest gangbare merken. Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet voor om, om ook uw apparaat van een onbekend merk of niet bij ons gekocht te maken.

Reparatie van witgoed in Hoogeveen
Reparatie van witgoed in Assen
Reparatie van witgoed in Nieuw Balinge