Witgoed monteur nodig in Gees?

 

In Gees reparateur van witgoed nodig? De aangewezen persoon is de monteur van Roelof Kats en Zoon in Tiendeveen. Deskundig onderzoek op lokatie van de monteur is misschien al genoeg, zo niet dan zoeken we naar een oplossing met u. Met een defect apparaat zitten wil toch niemand? Inbouw of niet wij repareren uw apparaat met plezier. Onze monteurs hebben een jarenlange ervaring met reparatie van witgoed dus dat zit wel goed.

Als een mankement aan uw apparaat niet ter plaatse door onze monteur opgelost kan worden zoeken we allereerst in overleg met u naar een oplossing. Mochten we een apparaat mee moeten nemen voor reparatie naar onze technische dienst in Tiendeveen dan kijken we of we zolang voor u tijdelijk een 2e hands apparaat hebben zodat u niet voor onnodige verrassingen komt. De reparatiedienst van Roelof Kats en zoon zorgt ervoor dat u uw witgoed apparaat weer snel in gebruik kunt nemen.

 

Veel van onze klanten uit o.a. Gees weten al dat je de onderstaande service krijgt in Tiendeveen.

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede service.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De technische dienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, reparatie verrichtten aan de meest gangbare merken. Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet voor om, om ook uw apparaat van een onbekend merk of niet bij ons gekocht te maken.

Reparatie van witgoed in Dalerpeel
Reparatie van witgoed in Hoogeveen
Reparatie van witgoed in Kerkenveld