LCD / LED TV reparatie nodig in Nieuw Balinge?

 

Nieuw Balingers voor je tv reparatie ga je naar Roelof Kats en zoon in Tiendeveen. Immers het bedrijf ligt er om de hoek en daar hebben ze verstand van alle mankementen van uw tv-apparatuur. Reeds vaak komen mankementen ongelegen en is het bovendien ook nog eens zeer vervelend. De monteurs van Roelof Kats en zoon die hun vak verstaan zijn er voor een snelle oplossing om uw apparaat indien mogelijk bij u thuis te repareren. Los koppelen van uw apparaat hoeft hierdoor niet en onnodig vervoer van uw tv apparaat is niet nodig. Indien het euvel niet ter plaatse door onze monteur opgelost kan worden zoeken we in overleg met u naar een oplossing.  Mocht het apparaat niet ter plekke gereed kunnen dan nemen wij hem mee naar onze technische dienst in Tiendeveen. Roelof Kats en zoon zorgt ervoor dat u uw tv apparaat weer snel in gebruik kunt nemen. Meestal, krijgt u tijdelijk een 2e hands leenapparaat mee, indien voorradig, zodat u verder geen hinder ondervindt door het te missen apparaat.

 

Veel van onze klanten uit o.a. Nieuw Balinge weten al dat je de onderstaande service krijgt in Tiendeveen.

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede service.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De technische dienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, reparatie verrichtten aan de meest gangbare merken.
Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet voor om, om ook uw apparaat van een onbekend merk of niet bij ons gekocht te maken.

Reparatie van witgoed in Westerbork
Reparatie van witgoed in Witteveen
Reparatie van witgoed in Zwinderen