LCD / LED TV reparatie nodig in Tiendeveen?

 

Uw LCD / LED TV reparatie is bij Electronica Gigant Roelof Kats en zoon in goede en vertrouwde handen. Roelof Kats en zoon heeft als enthousiaste onderneming in veertien jaar een flinke klantenkring opgebouwd. Wij repareren allerlei apparaten zoals: TV apparaten, koelkasten, vrieskisten, koelvriescombinaties, wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, magnetrons, ovens, fornuizen van alle merken en typen en verricht ook reparaties aan aanverwante zaken als kookplaten en afzuigkappen. De vakkundige monteurs van Kats verrichtten de reparatiewerkzaamheden hoofdzakelijk bij de klant thuis maar wanneer dat niet mogelijk is nemen we het mee naar de eigen werkplaats in Tiendeveen. Het werkgebied van Roelof Kats en zoon strekt zich uit tot in de wijde omtrek met de nadruk op de gemeenten Hoogeveen, gemeente Coevorden, gemeente Midden Drenthe, gemeente Westerveld en Gemeente de Wolden.

 

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen voor witgoed reparaties Electronica Gigant Roelof Kats en zoon in Tiendeveen inschakelen.

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede service.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De reparatiedienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, reparatie verrichtten aan de meest gangbare merken. Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet voor om, om ook uw apparaat van een onbekend merk of niet bij ons gekocht te maken.

LCD / LED TV Reparatie in Veeningen
LCD / LED TV Reparatie in Wachtum
LCD / LED TV Reparatie in Westerbork