Keuken Inbouw service bij Roelof Kats en zoon voor alle inbouw apparaten.

 

Inbouw expert, of ben jij geen expert in huis om je apparatuur in te bouwen? Roelof Kats en zoon heeft de oplossing voor u: de eigen inbouwservice. Onze monteur helpt je graag met het juiste advies in uw situatie en zorgt er vervolgens voor dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Onze gespecialiseerde monteurs installeren en sluiten ieder nieuw apparaat aan. Als uw inbouwapparatuur ingebouwd en aangesloten moet worden, zullen wij met u vooraf een prijs hiervoor afspreken.

Apparatuur inbouwen blijft een heel precies maatwerk en wij willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. De verpakkingsmaterialen nemen wij altijd voor u mee en verwijderen wij op een zorgvuldige manier. Maak een telefonische afspraak met Electronica Gigant Roelof Kats en zoon voor inbouwservice mogelijkheden op 0528-341319. Als u een demonstratie van een product in onze winkel wilt zien, dan verzorgen wij dit natuurlijk ook graag voor u. Wij kunnen, afhankelijk van het product en de drukte in de winkel, hier ook een afspraak voor maken, zodat we rustig de hebben om u van persoonlijk advies te voorzien.

 

 U kunt rekenen op de volgende service:

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede inbouwservice.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De reparatiedienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, inbouw verrichtten aan de meest gangbare merken. Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet voor om, om ook uw apparaat van een onbekend merk of niet bij ons gekocht in te bouwen.

Witgoed reparatie Hoogeveen
Wasmachine nodig lees hier ....
Energielabel wasmachine's