Inbouw magnetron bij Roelof Kats en zoon.

 

Keuken inbouw apparaat de magnetron is niet meer weg te denken uit de moderne tegenwoordige keuken. Voor het opwarmen van eten of drinken gebruikt bijna ieder huishouden wel een magnetron. Deze werkt doordat microgolven worden opgewekt die voedselmoleculen in beweging zetten, hierdoor ontstaat warmte, de golven gaan door het servies heen, waardoor het voedsel snel warm wordt. Het servies zelf wordt in de meeste gevallen niet heet. Let wel goed op want niet ieder servies is geschikt voor gebruik in een magnetron.

Een magnetron kan voedsel snel opwarmen, waarbij vitaminen en natuurlijke smaakstoffen ook goed bewaard blijven. Deze magnetrons hebben niet de vele functies die een combimagnetron vaak wel heeft. Gerechten zijn wel klaar of warm te maken, maar de mogelijkheden hierin zijn beperkt. Het voordeel van solo magnetrons t.o.v. combimagnetrons is dat deze vaak voordeliger zijn om aan te schaffen. Als u een demonstratie van een product in onze winkel wilt zien, dan verzorgen wij dit natuurlijk ook graag voor u. Wij kunnen, afhankelijk van het product en de drukte in de winkel, hier ook een afspraak voor maken, zodat we rustig de hebben om u van persoonlijk advies te voorzien.

U kunt rekenen op de volgende service:

- Roelof Kats en zoon bezorgt en repareert wanneer het u uitkomt.
- Roelof Kats en zoon rekent geen voorrijkosten!
- Roelof Kats en zoon biedt goede inbouwservice.
- Roelof Kats en zoon bezorgt en sluit uw apparatuur vakkundig aan.
- Roelof Kats en zoon is een onafhankelijk reparateur voor alle merken.

 

De reparatiedienst van Roelof Kats en zoon kan, door hun jarenlange ervaring en kennis, inbouw verrichtten aan de meest gangbare merken. Onze deskundige reparateurs draaien er hun handen niet voor om, om ook uw apparaat van een onbekend merk of niet bij ons gekocht in te bouwen.

Keuken Inbouw kookplaten Hoogeveen
Keuken Inbouw vaatwasser Hoogeveen
Keuken Inbouw apparatuur Hoogeveen